Meet the ZAP-X | Kundcase-film | Produktfilm

Meet the ZAP-X | En produktfilm

 

[Meet The ZAP-X] är en produktfilm och en kundcase video som presenterar den mest lightsaber-liknande (Maze Windu) maskinen du kommer att se på länge. Genom röntgen kan denna enhet skära igenom hjärntumörer och ersätta långa och riskabla operationer med i princip ingen rehabiliteringstid. Denna produktfilm belyser det fantastiska samarbetet mellan ScandiNova, SAP Surgical och E.R.C.M (Europäisches Radiochirurgie Centrum München) samt hur långt den mänsklig innovationen har utvecklats.

Produktfilm med kreativ edge

 

Vårt uppdrag var att skapa en kundcase-video för vår klient. Genom förintervjuer och en moodboard skapades grunden för utseendet på företagsfilmen. Vi fokuserade inte bara på att visa ZAP-X:s tekniska framsteg utan även på att berätta en spännande historia och om dess påverkan på människors liv.

Genom att använda företagets egna färger magenta skapade vi denna informationsfil med en skön magenta-vibe där varje steg i processen var inriktat på att överträffa förväntningarna. Det resulterande i en film som inte bara informerar utan också inspirerar. Vi kan också göra din nästa företagsfilm.