Ser du efter en partner för företagsfilm i Stockholm?

Företagsfilm | Stockholm

Vi kallar oss ledande experter på företagsfilm i Stockholms-området! Vi skapar företagsfilmer som inte bara ser bra ut, utan som förmedlar ett engagerande budskap och anpassas till den kanal där dina målgrupper finns. Vi menar att man inte bygger varumärke genom att endast göra företagsfilm som förmedlar budskapet, utan som engagerar och gör mottagaren mottaglig för det. Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om processen och ger dig en prisbild på ditt projekt.

Kontakta oss

Företagsfilm i Stockholm: Ett svårt val?

Att skapa en företagsfilm för dig som befinner dig i Stockholm kan vara ett svårt val. Det finns många videoproducenter, och ibland kan det vara svårt att veta vad man bör förvänta sig i form av leverans för sin budget. Vi har byggt ett smart system där varje företagsfilm skräddarsys efter vår prissättningsmall. Då utgår vi från antal produktionsdagar samt komplexiteten i idén – med både för och efterarbete inkluderat. Det blir alltså ingen surprice, utan bara nice-price.

Varför väljer Stockholms företag oss för sina företagsfilmer?

Vi är kreatörer, och vi brinner för det vi gör. Precis som Stockholm är ett centrum för innovation och affärer, så kombinerar vi innovation i våra produktioner. Ofta upptäcker vi nya sätt att göra saker på, i vår snabbt föränderliga bransch, som kan göra att produktionen blir effektivare, filmen snyggare och framförallt billigare för kunden. Vi nöjer oss inte med enkla talking-heads, utan  I Stockholm finns bara ett alternativ för video – och det är Sprice.

Skådespelare i en företagsfilm.
Projekt för Paul och Thom.

Exempel på företagsfilmer - Spriced up brands!

Till dessa Stockholms-baserade företag har vi producerat skräddarsydda företagsfilm. Men även allt från små start-ups till industrijättar. Här nedanför kan du se en film vi gjorde för bl.a. Handelshögskolan och för Evertrust.

Företagsfilm Stockholm

Vårt tillvägagångssätt för filmproduktion

Branschen förändrar sig. Stora produktionshus och drakar tappar fart då nya verktyg tar över marknaden, med allt ifrån AI-översättningar till autotranskribering. Kartan för video ritas om och fler kunder förväntar sig bättre leveranser för mindre belopp. Även fast Stockholm är ledande på många sätt, hänger fortfarande gamla tekniker och sätt att arbeta på kvar i luften. Det är där vi, och liknande produktionshus som oss, skjuter in nytt liv i en något föråldrad bransch.

Agilt, snabbfotat, med hög kreativ edge och låga OH-kostnader gör vi produktioner som oftast är över våra kunders förväntan. Med ett starkt frilansnätverk, främst i Stockholm, men också på andra platser i världen, tar vi hjälp av nischade talanger när det väl behövs.

 

Principen för företagsfilmer i Stockholm

Varje film är unik, därför att beställarens företag är det. Vissa producenter förespråkar kvantitet (Typ: betala mindre än vad ni betalar för fikat denna månad och få 18 filmer), men vår princip är ”bang for the buck”. Att köra på kvantitetsprincipen är ett lika bra alternativ som att köpa fyra halvbra bilar från 2006 (som man kör tills de dör), i jämförelse med att köpa en ny fin elbil, som håller under lång tid framöver. Vi inte gör avkall på kvalitet helt enkelt.

Den kreativa processen bakom våra företagsfilmer

Vår kreativa process börjar med att förstå er verksamhet och vad ni vill säga. Genom ett tätt och ROLIGT samarbete skapar vi en story som bäst representerar dig och ditt företag. Från manus till slutlig redigering – varje steg är noggrant utformat för att hela tiden tydliggöra vad vi vill kommunicera.

 

 

Företagsfilm för Handelshögskolan i Stockholm

Mer om våra senaste produktioner

Nedanför finns fler spännande och innovativa projekt vi har haft nöjet att jobba med. Vårt portfolio visar en mångsidighet och kreativitet som speglar vår passion för hantverket och vår förmåga att leverera anpassade lösningar för varje unikt varumärke. Du har säkert egna idéer som du vill genomföra, och vi ger gärna inspel på hur du kan förverkliga dessa – precis som vi förverkligade idéerna nedanför.

Kunder

Utforska hur vi har hjälpt ledande företag i Stockholm att berätta sina historier genom unika företagsfilmer. Anslut dig till vårt nätverk av nöjda kunder och se ditt varumärke växa.

 • videoproduktion stockholm

Prata företagsfilm med oss


  Den här formuläret skyddas av reCAPTCHA det innebär att Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vår filmstudio i Stockholm.

  FAQs | Företagsfilmer

  Vad är unikt med era företagsfilmer i Stockholm?

  Våra filmer är unika eftersom de skräddarsys för att reflektera stadens unika affärsklimat och kultur. Vi fokuserar på att framhäva ditt företags unika egenskaper och värderingar, samtidigt som vi fångar Stockholms dynamiska och innovativa anda.

  Hur lång tid tar det att producera en företagsfilm?

  Produktionstiden kan variera beroende på projektets komplexitet och omfattning. I genomsnitt tar en standardproduktion från koncept till färdig film mellan 4 till 12 veckor.

  Vilken budget bör jag förvänta mig för en företagsfilm i Stockholm?

  Budgeten beror på flera faktorer såsom filmens längd, produktionskvalitet och speciella krav. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att matcha olika budgetar och kan diskutera detta mer i detalj under en konsultation.

  Hur involverar ni kunden i produktionsprocessen?

  Kundens involvering är central i vår process. Vi arbetar nära våra kunder genom alla steg – från idéutveckling och manus till produktion och efterbearbetning. Vi ser till att dina idéer och visioner är kärnan i den färdiga filmen.

  Kan ni hjälpa till med distribution och marknadsföring av företagsfilmen?

  Ja, vi erbjuder även tjänster inom distribution och marknadsföring. Vi kan hjälpa till att integrera din film i en övergripande marknadsföringsstrategi, inklusive digital marknadsföring och sociala medier.