HR-generalist

Om jobbet

 

HR-generalist/Personalansvarig

 

Nu har du möjlighet att bli del av en snabbt växande koncern i Uppsala. Du blir en viktig medspelare i tillväxten för våra tre bolag. Tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom marknadsföring och kommunikation, med allt från tryckta medier som når hundratusentals läsare varje månad, till digital annonsering och filmproduktion.

 

Om tjänsten

Som personalchef/HR-ansvarig hos oss arbetar du självständigt inom hela HR-området för alla våra tre företag.

Du har en konsultativ roll och ger kvalificerat stöd till våra chefer i exempelvis rekrytering, arbetsrätt, kompetensutveckling och personalärenden. Det är du som hjälper oss att finna talanger till våra olika avdelningar, och säkerställer att vi har rätt kompetens inom både digital marknadsföring, försäljning och projektledning. Du utför även arbetsintervjuer och tar hand om hela rekryteringsprocessen. Du administrerar löner och har även ett driftansvar, det vill säga ansvarar för att de kontinuerliga lönekörningar blir gjorda i tid och på rätt sätt.

För oss är det viktigt med kultur- och miljöarbete, där du har en viktig roll att spela, även administrativt och strategiskt.

Du har en viktig roll i att utveckla trivsel-, kultur- och sociala frågor i våra företag, som t.ex. personalfester och dylikt.

I denna breda roll kommer du fortsätta arbeta med att vidareutveckla processer och strukturer, jobba med policys och riktlinjer inom HR området samt fortsätta med att skapa tydliga kommunikations-och arbetsstrukturer i bolaget.

 

Om dig

Vi vet att du är en fena på socialt samspel, relationer och du har lätt för att “klicka” med och förstå dig på olika personlighetstyper.

Du har ett starkt intresse för marknadsföring och har antagligen arbetat i en liknande roll på en annan byrå tidigare, då du behöver någorlunda kunskap om området för att kunna säkerställa att vi rekryterar rätt kompetens till våra verksamheter.

Förmodligen har du stor vana att leda samt en utbildning inom beteendevetenskap och personaladministration.

Du är en person som tycker om att möta dina kollegor ute i verksamheten. Din förmåga att skapa engagemang, förtroende och starka relationer kommer att vara avgörande i hur väl du lyckas i rollen.

Vi tror du är en person med ett starkt intresse för människor och har förmåga att skapa långsiktiga relationer med medarbetare och arbetsgivare.

Vi ser efter någon som med tydlighet, prestigelöshet och engagemang hjälper oss att bygga den fantastiska kultur vi redan har.

Du tar ansvar samt är drivande för att utveckla våra strukturer i vårt personalarbete, strategier runt rekrytering och administration kring lönefrågor.

Du är kunnig, varm och empatisk, och har inga problem med att kommunicera både i enskilda möten eller i stora grupper.

I din yrkesroll är du trygg och säker.

Du uppskattas för din flexibilitet och lyhördhet för verksamhetens behov.

 

Efterfrågad kompetens

 • Akademisk utbildning inom personal- och arbetslivsområdet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig
 • Gärna 3 års aktuell erfarenhet av brett arbete inom HR-området, inklusive kompetensbaserad rekrytering
 • God erfarenhet och kunskap om modeller för kompetensförsörjning och systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Kunskap och erfarenhet av att driva och utveckla strategiska arbeten inom HR, t.ex. inom arbetsmiljö och kompetensförsörjning
 • Goda kunskaper i arbetsrätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • God engelska i tal och skrift

 

Meriterande

 • Förhoppningsvis tidigare erfarenhet från media/marknadsföringsbranschen.
 • Erfarenhet av metodutveckling och digitalt arbetssätt
 • Erfarenhet av förändringsarbete, organisations- och chefsutveckling
 • Erfarenhet av att leda utbildningar inom HR-området

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan till oskar@crossmediagroup.se

 

Sprice är del av Crossmedia Communication.