PAID SOCIAL / CAMPAIGN MANAGER

Om jobbet

 

Paid Social / Campaign manager

Är du vass på annonsering på Facebook, Instagram och LinkedIn? Då vill vi ha dig till vårt kreativa team! Sprice växer snabbt och har många nya spännande uppdrag påväg in.

 

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med vårt team av strateger, social media managers, producenter och kunder levererar du pin-pointa digitala kampanjer, såväl som inspel för annonser eller hur en social mediestrategi för en kund bör se ut. Det vi gör ska mynna ut i starka samarbeten med våra kunder, som bygger på leveranssäkerhet och resultat.

Det är du som tillsammans med våra kunder sätter upp annonsgrupper, målspårning och KPI:er för våra kunders sociala medier, som gör att de når sina målgrupper med sitt budskap (eller varför inte köp via en e-handel?). Du är vad vid att sätta upp och förbruka budgetar på ett effektivt sätt. Du har kanske också erfarenhet av marketing automation eller remarketing.

 

Din profil

Du har stort intresse för sociala medier och har en bred förståelse för vad som t.ex. fungerar på Instagram eller vad som ger spridning på LinkedIn.

Du sprider positiv energi och håller en hög professionell nivå i det du gör. Vi ser efter dig som vill vara med att bidra till och bygga en stark företagskultur som är enkel, entreprenöriell och professionell. Du är social, nyfiken och passionerad för design.

Du arbetar obehindrat i Adobe Suite och är en riktig teamplayer. Du har inga problem att stå inför kund och presentera din lösning, och kan delta i leverans som förarbete.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande jobb, där du kan visa goda resultat i de kampanjer som du drivit.

Du har ett starkt intresse av att följa och ta del av nya trender, kanaler och den utveckling som sker inom området.

 

Utöver det ser vi gärna att du:

 • Har ett starkt intresse för onlinemarknadsföring.
 • Förstår konverteringsoptimering.
 • Klarar av kombinationen att vara både kreativ och strukturerad.
 • Är resultatdriven och gillar siffror.
 • Vill utvecklas och utveckla.
 • Är språkligt ok på svenska och engelska.

 

Om Sprice

Hos oss på Sprice har du en viktig roll i att tillsammans med teamet bygga ett nytt, ungt och entreprenöriellt bolag. Vi ser efter som vill vara med och stärka upp i vår positiva och härliga företagskultur som andas framtidstro och gemenskap. Sprice är del av Crossmedia Communication och har en väldigt spännande resa framför sig.

Vi är lite av en familj, och kombinerar unga talanger med erfarna kommunikatörer.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en ung och driven miljö, där strukturerad kreativitet är det som driver oss framåt. Som paid social-ansvarig räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och tidigare erfarenheter, vilket du ges stora möjligheter till. Självklart har vi bra förmåner och sociala aktiviteter.

 

Vi erbjuder

 • Ett varierande arbete i ett glatt och härligt team
 • En möjlighet att vara med och bygga något stort
 • Coaching och utveckling
 • Frihet under ansvar
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag


Omfattning/Placering

Rollen är ifrån hösten 2021, med en provanställning på 6 månader.

Vårt kontor ligger i fina lokaler i Uppsala, att bo i Uppsala med omnejd är ett starkt plus.

 

Om du vill ansöka om rollen (eller har frågor) kan du skicka in ditt CV till tom@sprice.se märkt “Paid Social / Campaign Manager”.

Kontakt: Tom Stigson, byråchef

0700840070

tom@sprice.se